fitta srad av stor kuk

Fittor anpassar sig till din kuk. Hej jag undrar bara om det finns tjejer här som föredrar en stor penis här. Jag tänder ocks p stora fittor. Sen undrar jag om det är skönare att knulla med en större kuk än en. Ni killar kan ju svara p hur känns det att knulla med kuk Känns s bisarrt att föreställa sig. S fittan vänjer sej vid stor kuk (!) om en tjej ligger med samma kille flera gnger? En stor kuk spelar inte s stor roll om fittan är uttänjd.

Dessa slappa brudar behöver väldigt stora kukar för att känna ntt, men d är. Du verkar ha ftt ett hjärnspöke att alla tittar hur stor din snopp är s fort de. Ja - det här är en frga till kvinnor När känns kuken skönast i din fitta? Hur stor omkrets. Är den stor s är den stor, är den liten s är den liten.

Jag har insett att min smärta kan försvinna vid sex, för att fittan blir varm och stimulerad. Det pratas s mycket om hur alla tjejer gillar stora, gärna jättestora, men. Av dem jag bottnat tycker en stor majoritet att det gör ont! S svrt att dölja att man är kt, man vill ju bara slita av honom kläderna och gnida sin fitta mot honom. När han öppnade toadörren s sg han sin mamma st och dra i pappans snopp.

fitta srad av stor kuk

Jag har en standard kuk p 15 cm. Om en tjej njuter av en kuk s hör man det. De killar med stor/större kuk tenderar ofta att bara "köra p", för de tror att. I mnga av dessa kukstorlekstrdar s hör man kvinnor säga att. Jag själv tycker inte om tjocka kukar. Har man stor balle s kommer ju fittan bli slapp och d vill man ha en ny tight fitta att tänja. Visst fan känns en stor kuk mer än en liten, dock behöver det inte vara p ett bra sätt.

Jag förstr inte varför det s kategoriskt indelas i män med stora. Men nu efter jag fött barn s känner jag absolut ingenting när vi har. P mer än ett sätt, s efter att ha röstat i trden om "minsta tilltna kukstorlek" med en del d rkade det hända att hon fick sperma in i fittan men sn tur s fick hon mens! Den här personen gillar: Stora kukar, att bli avsugen, att suga kuk, att sätta p. Jag känner mig uppspärrad och gillar att kunna krama med fittan runt kuken :-P s vi alla är olika där.

Jag har liksom inget bonussystem för fittor s som kvinnor har om kukar! Det känns ju liksom s mycket mer när man blir. Jag tyckte han var s himla snygg: bra kropp, snygg, stilig klädstil, bra hy, blev lätt. Om en person har en väldigt stor kuk kanske inte samlag är det sex som ni gör först. Allts, jag vill ha en vuxen, mogen kvinna, därmed en fitta som inte är s tajt.

fitta srad av stor kuk

Ni kan till exempel ha smeksex, gnuggsex eller oralsex. Stora kvinnor har jag erfarenhet av att dom är "stora" mellan benen ox. Frgor om fittan En podd om sex - med Filippa Rosenberg. Nu kommer ni säkert säga "fittan anpassar sig efter kuken", "fittan kan inte töjjas ut" osv. Det är vanligt att ha s kallad "rostbiffsfitta" men det ser man inte s ofta i porr. Jag gillar det nämligen själv, själva inträngande som kille, s jag. Dessutom ev. killer med s stor kuk som jag, man mste inte trycka in den.

Böjda är lätta att f ner djupt i halsen och superskönt i fittan när man. Du trodde att du tminstone visste hur stor kuk du har, men sorry. Visserligen var det faktiskt en groteskt stor penis s det var ju festligt p ett sjukt sätt, typ som att se. En lyssnare undrar om det gr att stretcha kuken s att den kan blir mer flexibel.

Min flickvän hade glömt lsa sin dator s jag blev nyfiken och. Brukar ni säga till killen ni har sex med att han har stor kuk (förutsatt d. Jag stönar ju om latino orgier hur himla skön hennes fitta e s de e väl inte mer än. Mitt ex hade mycket sexigare kropp och hennes fitta var mycket. Och pga detta vill. Eller finns det andra indikatorer p en trng fitta. Frgor om fittan. S här hittar du nya sätt att leka med fittan.

fitta srad av stor kuk

Varför föredrar du en stor kuk framför en lite mindre om du fick välja? Tycker du ska skita i om det s svider t helvete ba va glad t att han har stor kuk om det nu stämmer. Det är det bästa! En sn tajt. Har svrt att komma trots stor kuk med feta tjejer som nästan alltid har för stora fittor. En stor pudervippa uppenbarade sig och till hans stora glädje spreds en. Jag stönar ju om hur himla skön hennes fitta e. Jag börjar f svrt att f ihop alla s trnga fittor med allas önskan om. Men liksom om en stor kuk har varit där s är den väl. Rövahulet kan man töja till precis hur stort som helst med lite tlamod.

De här korta texterna. När vi skriver om könsorgan s kallar vi dem kuk och fitta. Ni med stor kuk va nöjda som fan med livet, med liten s är det. S jag kan knappast ha small kuk iaf. Han har en sjukt stor kuk! Han är ca 20 Han är större än 10 i dm s det är heeelt uteslutet nu!!! När jag kommer dit säger han att ngonting hänt hans chef s vi mste prata med polisen.

Jag har aldrig lagt stor vikt vid storleken tidigare, det har alltid varit. S du menar att kvinnor med stora blygläppar inte gärna fr "riktiga. Min sambo sedan 8 r tillbaka (jag är 25r) har inte särskilt stor kuk. Där ligger han naken med en kondom p kuken (JA!! Svara i trden. Kan det bara inte vara s att stor fitta kräver stor kuk? I fitta s tar blygdben annat skräp emot.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.